Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 249 recensies
×
js_loader
 

Riool ontstoppen Bilthoven

Dé partner bij rioolwerkzaamheden

24 uur per dag paraat

Amerongen Rioolbeheer is uw partner bij alle voorkomende rioolwerkzaamheden in Bilthoven. Bij ons kunt u terecht voor verschillende riooldiensten. Zo bieden wij rioolinspectie, reiniging, aanleg, reparatie en ontstoppen van een verstopte afvoer. Geen verstopping is echter hetzelfde. In het ene geval verhelpen wij het probleem binnen een half uur, in het andere geval zijn wij hier langer mee bezig. Uiteraard wordt dat van tevoren met u gecommuniceerd.

Het laten verhelpen van een verstopping in Bilthoven is mogelijk vanaf €110 incl. btw. De voorrijkosten, het materiaal en een half uur arbeid zijn daarbij inbegrepen.

  • 24/7 spoedservice bij nood
  • Ontstopping vanaf €110 incl. btw
  • VCA gecertificeerd personeel
  • Mobiel pinnen mogelijk
  • Schoon na afronding

Wij zijn Amerongen Rioolbeheer

Amerongen Rioolbeheer is uw partner bij alle voorkomende rioolwerkzaamheden in regio Bilthoven. Wij zijn er om u te helpen bij rioolverstopping, rioolinspectie, rioolreiniging, rioolaanleg en rioolreparatie.

Als betrouwbare partner staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Onze vakmannen beschikken over alle materialen voor het verrichten van zowel kleine als grote reparaties.

Onze vakmannen

Zij helpen u graag.

Robert van Amerongen Rioolbeheer

Robert

Henk van Amerongen Rioolbeheer

Henk

Jeroen van Amerongen Rioolbeheer

Jeroen

Eric van Amerongen Rioolbeheer

Eric